Scottish Fold & British Shorthair Sahiplendirme 2018

Scottish Fold & British Shorthair Yavru Kedi 2018 Türkiye
     

Kedi Severler Dikkatine :)

Merhabalar Scottish Fold & British Shorthair KEDİ PERİSİ & KediZade ailesinin dünyasına hoş geldiniz. İletişim için 0507 466 4209 nodan bizlere ulaşabilirsiniz. Cins Kedi ve Kedilerle ile ilgili her konuda ''Türkiye' deki cins kedi fiyatları istatistiklerini , sahiplendirenler , cins kedi satın almak isteyenlere tavsiyeler öneriler, sahiplendirme yapanlar yada kedi satış ilanları olan evcil satış gibi sitelerde muhtemelen birçok kedi sahiplendirme için ilan görüyorsunuz , cins kedi sahiplenme de dikkat etmeniz gerekenler, Safkan british Shorthair nasıl olmalıdır ? Safkan Scottish Fold nasıl olmalıdır vb kısacası kediler ile ilgili herkonuda '' bizleri çekinmeden arayarak bilgi alabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle ..

1 Ocak 2018 Pazartesi

British Shorthair & Scottish Fold & Scottish Straight Lilac Çikolata renkli yavrular

Irkı : British Shorthair & Scottish FoldScottish Straight
Cattery : Turkish Delight's CAttery
Soyağacı:
WCF ( Dünya Kedi Federasyonu ) *Almanya
DKED ( Dünya Kedi Irkları Derneği *Türkiye
Renk : Lilac & Çikolata & Point
Cinsiyet : Dişi & Erkek yavrular

Merhabalar:

Yıl 2018 ve oldukça uzun zaman geçti. Bu zaman zarfında 2009 yılından günümüze 9 yıl boyunca kedici dünyada birçok şeyler değişti :) Örneğin; 2 full kedi bilimi semineri ve yurtdışında onlarca yarışmaya gerek katılımcı olarak ve gerekse Öğrenci Kedi Hakemi olarak katıldık eşimle birlikte. Ve binlerce kedi; farklı ırklar yada ülkemizde olan ırkların dünya şampiyonu olmuş kedileri ırksal standartlarını hakem masasında değerlendirmelerle görerek inceleyerek öğrendik. Ben ve Eşim kedi ırkları ve bilgilerine gönül vermiş kişiler olarak ülkemiz hatta dünyada , çok çok nadir ve özel cins kedileri yakınen inceleme ve ırk standarlarını öğreneme şansı bulduk.

Elbetteki sonucunda herşeyi beğenmez olduk :))) Her kediyi aşkla seviyoruz ona şüphe dahi olamaz. Ancak üreticilik yada ırk standartları söz konusu olduğunda eleştirilerimiz sıradan üreticilerden yada kedi sahiplerinden çok çok farklı bir açıdan bakarken bilimsel açıdan söz konusu olmakta.

Şİmdi sizlere kızkardeşime ( Meral Uzun ) ait olan kedileri anlatmak istiyorum. EN başından itibaren kedilerini birlikte seçtik ve üretim planını birlikte karar vererek yol aldı. Günümüzde Scottish Fold & Scottish Straight Çikolata, Lilac,Fawn,Point renklerde diyebilirimki mixlemeden ırkı DÜNYANIN en mükemmel yüz ve tipte bebekleri dünyaya geliyor. Bu konuda dünyanın en güzel kedileri sahibi olarak size bebek yüzlü kedilerde kendisini önereceğim. Lütfen iletişim durumunda Meral Hanımın kedileri olarak bizlere sorunuz ve mevcut renk ırk kedilerle ilgili standartları ile ilgili sizlere bilgi ve iletişiminizi sağlayalım.

Saygılarımla

Yasemin Hocaoğlu
İletişim için 507 466 4209

Scottish Fold lilac renkli yavrular
 Scottish Fold Çikolata Chocolate Renkli yavrular
 Uluslararası Yarışmalarda Best in Show ödüllü kediler
Scottish Fold Anne & British SHorthair Babadan dünyaya gelen safkan bebek yüzlü yavru kedi sahiplendirme için iletişim 0507 466 4209
Scottish Straight Lilac & Fawn renkli yavru sahiplendirme

 
British SHorthair safkan Fawn rengi yavru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder