Scottish Fold & British Shorthair Sahiplendirme 2018

Scottish Fold & British Shorthair Yavru Kedi 2018 Türkiye
     

Kedi Severler Dikkatine :)

Merhabalar Scottish Fold & British Shorthair KEDİ PERİSİ & KediZade ailesinin dünyasına hoş geldiniz. İletişim için 0507 466 4209 nodan bizlere ulaşabilirsiniz. Cins Kedi ve Kedilerle ile ilgili her konuda ''Türkiye' deki cins kedi fiyatları istatistiklerini , sahiplendirenler , cins kedi satın almak isteyenlere tavsiyeler öneriler, sahiplendirme yapanlar yada kedi satış ilanları olan evcil satış gibi sitelerde muhtemelen birçok kedi sahiplendirme için ilan görüyorsunuz , cins kedi sahiplenme de dikkat etmeniz gerekenler, Safkan british Shorthair nasıl olmalıdır ? Safkan Scottish Fold nasıl olmalıdır vb kısacası kediler ile ilgili herkonuda '' bizleri çekinmeden arayarak bilgi alabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle ..

23 Şubat 2018 Cuma

Scottish Fold Kedi Karakteri

Scottish Fold Kedi Karakteri

Scottish Fold Kedi Karakteri :
İskoç Kedileri sakin, sesiz ve küçük mırıltılarla tepki veren kedilerdir . İnsanlarla ilişkilerinde oldukça sosyal ve ev yaşantısına uyumlu kedilerdir. Ev yaşamına uygundurlar. Diğer petlerle geçimleri mükemmeldir.Herşeyden önce bu başlık altında Scottish Straight kedileride yazdığımı özellikle belirtmek istiyorum. Kulak yapısı hariç İskoç kedilerinde hiçbir farklılık yoktur 
Eğer evinizde bir çocuğunuz var ise en yakın arkadaşı çocuğunuz olacaktır. Küçük bir topla saatlerce oynayacak sevince sahiptirler. Oyuncu ve sevmek istediğinizde bunu büyük memnuniyetle kabul edeceklerdir.
Kucak ve sevilmeyi istemyen  ve bağımsız bir çok kedi ırkının aksine Scottish Fold ve Scottish Straight yani kısaca İskoç Kedileri iyi bir ev ve hayat arkadaşıdır.

Çocuklar ve Diğer Evcil Hayvanlar ile uyumu

Samimi, uyumlu Scottish Fold, çocuklu ailelere ve köpek sahibi aileler için  mükemmel bir seçimdir. Çocuklar ile oyun oynamayı sever ve eğitilmeye uygundur.
Sevimli dostça tavrı sayesinde,köpeklerle birlikte yaşamaktan mutluluk duyar. Birlikte geçinmeyi öğrenmelerini sağlamak için hayvanları yavaş ve kontrollü koşullar altında tanıtın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder