Scottish Fold & British Shorthair Sahiplendirme 2018

Scottish Fold & British Shorthair Yavru Kedi 2018 Türkiye
     

Kedi Severler Dikkatine :)

Merhabalar Scottish Fold & British Shorthair KEDİ PERİSİ & KediZade ailesinin dünyasına hoş geldiniz. İletişim için 0507 466 4209 nodan bizlere ulaşabilirsiniz. Cins Kedi ve Kedilerle ile ilgili her konuda ''Türkiye' deki cins kedi fiyatları istatistiklerini , sahiplendirenler , cins kedi satın almak isteyenlere tavsiyeler öneriler, sahiplendirme yapanlar yada kedi satış ilanları olan evcil satış gibi sitelerde muhtemelen birçok kedi sahiplendirme için ilan görüyorsunuz , cins kedi sahiplenme de dikkat etmeniz gerekenler, Safkan british Shorthair nasıl olmalıdır ? Safkan Scottish Fold nasıl olmalıdır vb kısacası kediler ile ilgili herkonuda '' bizleri çekinmeden arayarak bilgi alabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle ..

22 Şubat 2018 Perşembe

British Shorthair & Scottish Fold kedi ve yavruları için biz kimiz HAKKIMDA

British Shorthair & Scottish Fold kedi ve yavruları

Scottish Fold & British Shorthair
Kedi Perisi & Kedizade adı ile Türkiye'de ilk kez açılmış uluslararası standartlarda ırksal özelliklere sahip şampiyonlarla dolu atalara sahip safkan British Shorthair &Scottish Fold kediler ailesi KEDİ EVİ & Cattery'dir. World Cat Federation WCF & DKED Türk kedi dünyasının en büyük derneğinin bir üyesidir.
Tüm kedilerimiz ev ortamında bizlerle birlikte yaşayan en üstün ırksal standartlara sahip safkan kediler olup uluslararası sergilere çıkmış Federasyonlarca onaylanmıs sertifikalara sahiptirler.
Kulüp veterinerlerimizin (BAYBORA veteriner kliniği /Denizli )kontrolündeki anne adaylarımız ve mevcut yavrularımızın tüm aşı periyotları düzenli olarak takip edilmektedir. Veterinerlik hizmetleri kadar beslenme düzeninin de hem anne hem de yavru sağlığı açısından önemi büyüktür. Onlara yılların verdiği tecrübe ile en doğru super premium kuru mama ve konserve mamalar ile birlikte, doğasına uygun evde pişen temel hayvansal proteinlerden oluşan yiyeceklerle de takviye edilen mükemmel bir beslenme düzeni uygulamaktayız.
      Kulübümüzde kafesler asla olamaz. Sık doğum yapan anne kedilerde ve bu ebeveynlerden dünyaya gelen yavrularda ciddi sağlık sorunları ve yavruların yaşam süreçleri içerisinde olumsuz gelişim bozuklukları yaşanabilmektedir. Tüm kedilerimiz bizim için çok değerlidir. Bu yüzden sık doğum olayını asla göze alamayız. Uluslararası WCF ( World Cat Federation ) ve DKED ( Dünya Kedi Irkları Derneği )standartlarına uygun olarak doğum yapan anne kedilerimizden dünyaya gelen yavrular, sağlık ve ırk garantisi ile 5. hafta bittiğinde iç dış parazit uygulamalarına başlanarak * 9. ve 11. haftada toplam 2 doz karma aşıları yapılarak*, 12 haftaları dolduğunda tamamen sosyalleştiklerinde  ailelerine teslim edilmektedir. Ailenize katılacak olan yeni bebekler, ırkının en sağlıklı anne ve babalarından dünyaya gelmiş olarak, veteriner kontrolünde büyüme süreçlerinin ardından bol bol anne sütü almak kaydıyla, kuru mama ve tuvalet eğitimlerini almış olarak yeni ailelerine teslim edilmektedir.
Irkının en üstün özelliklerine sahip yavrularımıza, onların bu özelliklerinin bilincinde ve en az bizler kadar özenle sahip çıkacak ve koruyacak, yavrularımızı sahiplenecek aileleri, titizlikle seçmeye çalışıyoruz.
       İnanılmaz bir popülariteye sahip İSKOÇ KEDİLERİ ve klasikİNGİLİZ KEDİLERİ ırkları konusunda uzmanlaşmış ilk Türk Kedi Kulübü olarak, bu ırkla ilgili her türlü soru ve sorununuzla ilgili bilgilerimizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

      Sitemizde kedice dolu vakit geçirmeniz dileğiyle, Mutlu ve sevgi dolu patiler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder